top of page
Polarity.png

Polarity in Practice

Polarity in Practice er for dig, der ønsker at kultivere, udforske og lege med polaritet og intimitet i et trygt og guidet rum sammen med andre. Sammen går vi på opdagelse i de muligheder for healing og tiltrækning, der opstår, når vi kultiverer polaritet mellem de maskuline og feminine poler. Begreberne ”maskulin/feminin” bruger vi som udtryk for to forskellige energetiske poler, der naturligt tiltrækker hinanden. Dette er ikke kønsbestemt, da alle rummer både maskulin og feminin energi. Hver workshop vil have forskellige temaer med enkelte grundelementer, som går igen fra gang til gang. 

 

Vi er dedikerede til at gøre det til en unik, sjov og lærerig oplevelse, hvor målet er, at vi alle bliver bedre til at skabe polaritet og intimitet i vores eget liv med dem, vi ønsker. Du kan komme alene, eller du kan komme med en partner. Det kræver ingen forudsætninger at deltage.

 

Der er nogle simple regler: ingen nøgenhed, ingen kys og ingen berøring af intime kropsdele. Alt sker i fuld respekt for de andre deltagere i rummet. Vi bruger hinanden til at komme dybere ind i intimitetens og tiltrækningens mysterium, og vi lærer at navigere bevidst i det. Det forudsætter en grundlæggende respekt og et åbent sind. Disse events laver jeg i samarbejde med Jakob Kærgaard (Vitalunit coaching – Kurser og Coaching for mænd).

Se kalender for næste event.

bottom of page