top of page
Morgendans.png

Fri dans

Fri Dans (Conscious Dance) er en guidet bevægelsespraksis, hvor vi igennem opmærksomhed, frie bevægelser, dans og stilhed forbinder os til vores kroppe, til hinanden og til vores omgivelser. 

 

Vi skaber rum og mulighed for at lytte til de kropslige sansninger og stemninger og lader os bevæge med og af det, der er. Vi bevæger os til al slags musik; stille, lyrisk, etnisk og vildt – alle genrer kan komme på banen.

 

Når vi danser, inviteres attituder fra mindfulness ind, og vi giver mulighed for at slippe, ryste, svede, sanse, forløse og bevæge uden at dømme eller stræbe efter et mål. Med tillid og et åbent sind skaber vi et frirum sammen. Et frirum og en mulighed for ”at komme fra hovedet og ned i kroppen” – hvor vi slipper talen og de indgroede vaner for, hvordan vi mødes, og i stedet forholder os åbne, nysgerrige og udforskende til det som er ”i bevægelse” indeni os selv og udenfor os selv LIGE NU!

 

Fri Dans kan give mulighed for, at vi mærker livet, der bruser i os og være en vej til mere glæde, liv, lyst og følelse af samhørighed.

 

Det kræver ingen forudsætninger at deltage – alle kan være med.

 

Se kalender for næste event.

bottom of page